Hoe zit het met mijn privacy?

Uw gegevens worden behandeld volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw e-mailadres gebruiken wij uitsluitend om u uit te nodigen voor een onderzoek. Uw gegevens geven wij niet door aan derden en gebruiken we ook niet voor verkoopdoeleinden. De antwoorden die u geeft tijdens het onderzoek blijven altijd anoniem. Privacy statement

Kan iedereen lid worden van het Eigen Haard Klantpanel?

Ja, iedereen die huurt bij Eigen Haard kan lid worden van het klantpanel.

Ik heb me aangemeld. Hoe gaat het nu verder?

Direct nadat u zich heeft aangemeld, ontvangt u een bevestigingsmail met uw persoonlijke toegangscode en wachtwoord. Met deze gegevens heeft u toegang tot uw profielpagina, waar u eventueel uw persoonlijke gegevens kunt aanpassen.

Ik heb me ingeschreven voor het Eigen Haard Klantpanel, maar ik ontvang (bijna) geen uitnodigingen voor onderzoek(en). Hoe kan dat?

Er is een aantal mogelijke oorzaken:

  1. U heeft uw gegevens tijdens het inschrijven niet volledig ingevuld. Op uw profielpagina kunt u enkele aanvullende gegevens over uzelf invullen, zoals uw leeftijd. Als u deze gegevens volledig invult, heeft u een grotere kans om uitgenodigd te worden voor onderzoeken. Voor de meeste onderzoeken wordt namelijk een selectie gemaakt van panelleden die aan bepaalde kenmerken voldoen.
  2. Niet iedereen wordt voor ieder onderzoek uitgenodigd. Voor sommige onderzoeken moeten de deelnemers voldoen aan een bepaald profiel (bijvoorbeeld bepaalde regio of leeftijd).
  3. Wanneer u nog nooit een uitnodiging voor deelname heeft ontvangen, vragen we u het e-mailadres dat u bij uw inschrijving heeft opgegeven te controleren. Misschien is er tijdens het inschrijven per ongeluk een typefout gemaakt. Of misschien heeft u inmiddels een ander e-mailadres. U kunt uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens raadplegen en eventueel corrigeren op uw eigen profielpagina.
  4. Wellicht worden e-mails tegen gehouden door een spamfilter. Uitnodigingen voor onderzoeken worden altijd gestuurd vanuit een e-mailadres vanaf het domein 'mwm2.nl'. Zorg ervoor dat dit e-mailadres niet als afzender van ongewenste mail beschouwd wordt en dat dit e-mailadres als toegestane afzender op de lijst van gewenste mail opgenomen wordt.

Heb ik speciale software nodig om mee te doen?

Nee, u heeft geen speciale software nodig. Het enige dat u nodig heeft, is toegang tot het internet en een eigen e-mailadres zodat we u per mail kunnen uitnodigen voor de onderzoeken.

Hoe weet ik dat er een onderzoek is waaraan ik kan meedoen?

U krijgt per e-mail een uitnodiging tot deelname aan het onderzoek. In deze e-mail staat een link naar een inlogpagina waarmee u automatisch wordt toegelaten tot de enquête.

Moet ik een onderzoek meteen invullen?

Nee, u kunt de vragenlijst invullen op een tijdstip dat u het beste schikt. Let wel op de periode dat het onderzoek ingevuld kan worden, dit varieert per onderzoek van enkele dagen tot enkele weken.

Hoe lang duurt het invullen van een vragenlijst?

De duur varieert, maar meestal kost het invullen ongeveer tien minuten. De duur van het onderzoek staat in de uitnodigingsmail.

Ben ik verplicht om aan alle onderzoeken deel te nemen?

Nee. U kunt altijd zelf bepalen of u aan een onderzoek wilt meedoen of niet.

De vragenlijst werkt niet, wat moet ik doen?

Mocht de link naar de vragenlijst niet werken: kopieer de link vanuit de uitnodigingsmail naar de adresbalk van uw internet browser. Indien u nog steeds problemen ondervindt, neem dan contact met ons op.

Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?

Via uw profielpagina kunt u uw wachtwoord laten toesturen. Als u in het formulier uw e-mailadres invult en op 'Wachtwoord vergeten' klikt, krijgt u binnen enkele minuten het wachtwoord toegestuurd.

Ik heb een nieuw e-mailadres, wat moet ik doen?

U kunt uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens raadplegen en eventueel corrigeren op uw eigen profielpagina.

Ik wil me uitschrijven uit het Eigen Haard Klantpanel, wat moet ik doen?

U kunt zich uitschrijven wanneer u wilt. Hierna benaderen wij u niet meer voor onderzoeken.

Ik heb een andere vraag, wat moet ik doen?

U kunt uw vraag stellen op onze contactpagina. Binnen twee werkdagen ontvangt u een antwoord.